Fönsterputs Nacka

Vi kan fönsterputsning

Om oss

Vi tar både engångsuppdrag och fortlöpande uppdrag åt såväl privatpersoner som företag. Vi har lång yrkeserfarenhet och vet vad som krävs för att städa på ett sätt som ger oss nöjda kunder. Vi utför uppdrag i Nacka och hela Stockholmsområdet. 

Hela vår verksamhet bygger på- och genomsyras av en tanke - att ha nöjda kunder. Vi har alltid en nära dialog med våra kunder och kommer alltid ut och tittat på lokalerna innan vi skriver ett uppdrag. Är du som kund nöjd med det arbete vi genomfört så är det också troligt att du kommer att anlita oss igen, och att du kommer att rekommendera oss till dina vänner och bekanta då de behöver hjälp med någon typ av städtjänst.

Ett städföretag i framkant

Vi försöker alltid att ligga i framkant och ta utvecklingen framåt. Vi kan ge två exempel på hur detta ter sig:

  • Vi jobbar hårt med regelbundna utbildningar och vill att varje anställd når sin högsta nivå. Vi tror att utveckling leder till högre trivsel och att man presterar bättre om man trivs. Som ett bevis på att detta stämmer så kan vi visa på vår låga personalomsättning. Vår personalstyrka är vår största tillgång. Eget ansvar är en viktig del i detta. Hos oss får de anställda ta ansvar, man får göra egenkontroller av sitt arbete och man får påverka de checklistor som sätts ihop vid varje uppdrag. 

  • Miljön. Städbranschen är tyvärr allt annat än ren. Många använder starka kemikalier och rengöringsmedel som är skadliga för vår miljö. Vi vill isa vägen i denna viktiga fråga och det innebär, rent konkret, att vi använder oss av microfiberprodukter då vi städar.

Kontaktar du oss för en fönsterputs i ditt hem i Nacka eller för någon annan typ av städtjänst så kan vi garantera att du kommer att bli nöjd med det utförda arbetet. Välkommen att kontakta oss redan idag.

Anlita oss för din fönsterputsning i Nacka!