Fönsterputs Nacka

Vi kan fönsterputsning

Fönsterputsning

För att underlätta fönsterputsningen och säkerställa bästa möjliga resultat behöver vi en del information från dig. Detta för att undvika att våra medarbetare ute på fält ställs inför överraskningar med irriterande fördröjningar av arbetet som följd. Har vi istället ett gott samarbete blir resultat en snabb och effektiv fönsterputs i Nacka.

Det är dock endast väldigt grundläggande information kring fönsterputsningen vi behöver få från dig:

  • Hur ser din bostadsituation ut? Bor du i villa, radhus eller lägenhet?

  • Hur många fönster vill du ha putsade?

  • Vilken storlek är det på fönstren? Detta kan skilja sig en del.

  • Hur ser tillgängligheten till fönstren ut? Behövs, till exempel, en stege för att komma åt?

  • Har fönstren spröjs och hur ser spröjsen ut i så fall?

  • Handlar det om tvåsidig eller fyrsidig puts?

All information om dina fönster som du kan komma på – är varmt välkommet, men självklart står och faller fönsterputsingen inte med detta. Vi är proffs på detta och våra erfarna och skickliga medarbetare kan hantera alla tänkbara situationer.

Undanplockning i fönstren

Vill du hjälpa oss ytterligare är vi tacksamma om du plockar undan på fönsterbrädorna inför putsningen; såsom blommor, prydnader och andra föremål. I vissa fall är det även nödvändigt att plocka ner gardinerna för att kunna genomföra putsningen optimalt. Vi är tacksamma för all hjälp!

I övrigt behöver vi tillgång till vatten när vi arbetar. Annars har vi allt material vi behöver med oss, inklusive verktyg och rengöringsprodukter.

Boka nu!

Så, nu vet du allt du behöver för att beställa en fönsterputsning i Nacka. Kontakta oss idag via telefon eller epost så kommer vi inom kort och gör dina fönster skinande rena!

Anlita oss för din fönsterputsning i Nacka!