Vi kan fönsterputsning

Om oss

Vi får ofta frågan om vad vi bygger vår verksamhet kring och för oss är svaret givet. Vi vill ha nöjda kunder som återkommer och som rekommenderar HemMiljö till sina vänner och bekanta. Det här skapar vi genom att erbjuda professionella jobb till rimliga priser och där en öppen, ärlig dialog mellan oss och kunderna alltid finns. Där tror vi nyckeln ligger.

Att kunderna ska kunna välja hur de vill ha sin städning utförd och att vi som företag ska möjliggöra denna är det som gjort oss till den firma vi i dagsläget är. Vilka är då HemMiljö?

Vi räknas som ett av Sveriges snabbast växande företag inom städbranschen och som ett kvitto på detta så har vi också två år i rad fått utmärkelsen Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. En utmärkelse som ges till företag som visat framfötterna, som har god personalvård och som visar en snabb tillväxt. Det här är något som vi verkligen tackar våra återkommande kunder för och dessa är tillsammans med våra anställda ryggraden i hela vår verksamhet. Vi har i dagsläget nästan hundra yrkesstädare som har kompetens inom områden som hemstädning, fönsterputs, kontorsstädning, byggstädning och trappstädning.

Vi vill vara det företag som man kontaktar i Stockholm då man behöver hjälp – oavsett vilket område av städning det handlar om och vart i Stockholm det gäller. Vi kan hjälpa dig med en fönsterputs i Nacka likväl som vi kan bistå ditt företag med en kontorsstädning inne i centrala Stockholm. För oss är det inga problem – du som kund bestämmer och HemMiljö följer dina önskemål.

Välkommen att kontakta oss redan idag!